Profesionalna popravka TA peći, sedam dana u nedelji

Pon-Ned: 00:00 - 24:00

Dostupni 24h

Račun i garancija

Brz dolazak na adresu

Telefon: 069/649-008

Cela teritorija Beograda

Demontaža TA peći

Demontaža TA peći se najčešće radi pri selidbi TA peći. Pošto je svaka TA peć teška preko 150 kg, demontaža TA peći olakšava premeštanje TA peći na drugu lokaciju. Demontaža TA peći, rasklapanje TA peći, sklapanje TA peći kao i kompletna popravka TA peći dostupna je 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Demontaža TA peći – Popravka TA peći

Podjednako je važno da se sklapanje TA peći obavi profesionalno i kvalitetno isto kao i demontaža TA peći. U oba slučaja se radi sa strujom tako da je bezbednost na prvom mestu. Upravo zbog toga nijednu intervenciju nemojte prepustiti amaterima već za to angažujte stručne električare. Sve intervencije koje se obavljaju na TA pećima, mi radimo svakodnevno na celoj teritoriji Beograda. Možete nas angažovati ukoliko je neophodna zamena kabla na TA peći, zamena grejača na TA peći, zamena ventilatora na TA peći ili neke druge komponente koja je važna za njenu funkciju. Zahvaljujući višegodišnjem radu i iskustvu, imamo dovoljno znanja, kao i najsavremenije opreme, da Vam pružimo najbolju uslugu.

Rasklapanje TA peći je intervencija koja se mora obaviti profesionalno, pa ne pokušavajte sami da je uklonite. Demontaža, odnosno rasklapanje TA peći je takođe preporučljivo obaviti pred svaku grejnu sezonu da biste se uverili u kvalitet njenog rada i ispravnost. Ukoliko je neispravna, TA peć može potrošiti mnogo više električne energije za zagrevanje prostora, a samim tim će Vam povećati i račune za struju. Električar Beograd Vam je na raspolaganju za obavljanje svih neophodnih provera pre nego što započnete sa korišćenjem peći za grejanje. Ukoliko primetimo da postoji rizik od nastanka kvara ili nebezbednog rada TA peći, upozoravamo Vas na to pre nego što počnemo sa popravkom.

Rasklapanje TA peći je intervencija koja Vam je dostupna po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa ukoliko TA peć koristite u poslovnom prostoru, možete nas pozvati u svakom trenutku. Hitne intervencije na TA peći se rade uvek, takođe nas možete pozvati u bilo koje doba dana i kada su u pitanju manji kvarovi, u oba slučaja reagujemo brzo i efikasno. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button